Tot apunt pel XII Torneig Salva Ribas

Aquest passat dilluns 13 d’agost de 2012, a les 12h, va tenir lloc en la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell la roda de premsa del XII Torneig Salva Ribas que tindrà lloc a finals d’aquest mes d’agost.

L’Associacació esportiva “in memoriam” Salvador Ribas Miró, va presentar els diferents actes i partits que es disputaran el cap de setmana del 25 i 26 d’agost en el Municipal del Tancat, tant de categoria cadet com juvenil.
Enguany els equips convidats que formen el cartell de gala d’aquesta 12a edició, són: Club Gimnàstic de Tarragona, C.F.Reus Deportiu, U.D.Torredembarra, Selecció del Baix Penedès, C.F.Damm i RCE Espanyol.
El dissabte 25 tindrà lloc les fases eliminatòries (pel matí cadets i per la tarda juvenils) i diumenge les finals.
Per tant els partits i les fases eliminatòries que es disputaran seran:
– CADETS (matí): Nàstic – C.F.Reus i Selec.Baix Penedès – U.D.Torredembarra.
– JUVENILS (tarda): Nàstic – C.F.Damm i Selec.Baix Penedès – RCE Espanyol.

A banda d’aquests partits i com a novetat en aquesta edició del Torneig, la organització realitzarà una recollida solidària d’aliments a favor de Càritas i Creu Roja del Vendrell.
També en el moment d’interpretar el Cant dels Ocells, es presentarà el Violoncel de 100 anys d’història que va pertanyer al mestre Pau Casals.
I hi ha més sorpreses,… entre tots els assistents es sortejarà una samarreta signada pel jugador del FC Barcelona, Marc Bartra, que s’ha volgut sumar a l’acte.

Tant l’alcalde del Vendrell, Benet Jané, el senador Josep Maldonado feliciten la tasca i l’organització d’aquest Torneig que cada any aplega el millor futbol i enguany amb la novetat solidària. Durant l’acte de presentació també han estat presents els regidors Marti Carnicer, Sergi Teruel, Hermini Caballero i el President de Càritas del Vendrell, Carles Guitart.

Posted on Agost 13, 2012, in ACTIVITATS, Ass. Salva Ribas, TORNEIG "IN MEMORIAM". Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s