Nàstic i Reus, s’enduuen el XIIè Torneig Salva Ribas

CF REUS Cadet

Nàstic Juvenil

Aquest passat cap de setmana 25 i 26 d’agost de 2012, va tenir lloc la XII edició del Torneig “in memoriam” Salva Ribas al Camp de la UE Tancat i organitzat per l’Associacació Esportiva “in memoriam” Salvador Ribas Miró “Salva”.

Aquest torneig ,una vegada més, ha assolit ser una gran fita de pretemporada pel futbol base i d’importància a nivell de Catalunya i la comarca, on se li fa homenatge i es manté viu el record de la gran persona i gran jugador de futbol, Salvador Ribas Miró “Salva”.

Enguany es va comptar amb la participació, pel que fa a categoría juvenil, el RCD Espanyol, el Gimnàstic de Tarragona, el CF Damm i la Selecció Juvenil del Baix Penedès. Per la categoría cadet: el CF Reus Deportiu, la UD Torrdembarra, el Gimnàstic de Tarragona i la Selecció Cadet del Baix Penedès.

Dissabte, a les deu del matí, es va donar el tret de sortida d’aquest torneig on van disputar els següents partits (categoría cadet): NÀSTIC – REUS on tot i avançar-se els granes finalment i amb un partit molt lluitat, es va arribar a l’empat 2 a 2 i els penals van classificar als reusencs per la final. El segon partit de semifinals va ser TORREDEMBARRA – BAIX PENEDÈS on els baixpenedesencs van portar el control i domini del partit des del primer instant i van acabar imposant-se amb el 6 a 1 definitiu.

Ja a la tarda, es van viure moments emotius recordant al “Salva”, amb la presencia de la seva familia, l’alcalde del Vendrell, Benet Jané, els regidor de l’Ajuntament del Vendrell , Martí Carnicer i Sergi Teruel, i amb la representació i directius dels diferents clubs participants. També es va comptar amb la presència dels exjugadors del FC Barcelona: Guillermo Amor i Sadurní. Durant l’acte de presentació del Torneig, es va interpretar, amb violoncel, el Cant dels Ocells per part del vendrellenc Francesc Minguella, sent un dels moments més emotius. També es fa presentar el violoncel del mestre Pau Casals de més de 100 anys d’història.

La representació del RCD Espanyol, va lliurar una samarreta a la familia Ribas Miró i el CF Damm un ram de flors.

Els partits de dissabte a la tarda (categoría juvenil), van ser: NÀSTIC – DAMM i RCD ESPANYOL – BAIX PENEDÈS. El primer partit, entre la Damm i el Nàstic, va acabar amb el resultat de 3 a 1 favorable als tarragonins classificant-se per la final de diumenge.

El segon partit, el van disputar la Selecció Juvenil del Baix Penedès i el RCD Espanyol on va acabar imposant-se els pericos per 0 a 3 (repetint el mateix resultat de l’any anterior).

Enguany també es va compatr amb la presència del Sr. Joaquin Moreno, que en agraïment a la seva trajectòria i suport al futbol base, va fer la sacada d’honor del segon partit de dissabte a la tarda.

Diumenge va ser el torn dels partits definitius i/o finals. Al matí es van enfrontar els cadets del Nàstic i el Torrdembarra (3r i 4t lloc) i a la final el Reus amb la Selecció Baix Penedès. Entre ambdós partits es va gaudir d’una batería de gols que indiferent al resultat, tothom va poder gaudir d’un gran matí de futbol, amb grans aturades, gols i esportivitat. El Nàstic va guanyar amb claredat per 13 a 0 i en la final, després d’un partit intens el Reus va acabar emportant-se el partit per la mínima 2 a 1. La classificació cadet, final, va ser: 1r Reus, 2n Baix Penedès, 3r Nàstic i 4t Torredembarra.

A la tarda, va ser el torn de les finals juvenils, on la Selecció del Baix Penedès es va imposar per 2 a 1 al darrer campió del Torneig, el CF Damm. Va ser un partit molt lluitat i després de mantenir la igualada, un penal de Sergi va decidir l’encontre.

El darrer partit del Torneig i el difinitiu de la final juvenil, els van disputar dos gran equips: el RCD Espanyol i el Gimnàstic de Tarragona on l’espectador va poder veure un gran partit d’alt nivel i intensitat. Els granes i els blanc-i-blaus van arribar al minut 90 amb l’1 a 1 al marcador i finalment en la ronda de penals, el Club Gimnàstic de Tarragona van acabar enduuent-se el partit.

La classificació juvenil final, va ser: 1r Nàstic, 2n RCD Espanyol, 3r Selecció Baix Penedès i 4t CF Damm.

Llavors el juvenil del Nàstic i el cadet del Reus van proclamar-se guanyadors d’aquesta dotzena edició del Torneig “in memoriam” Salvador Ribas Miró “Salva”.

A banda dels diferents partits disputats durant el darrer dissabte i diumenge d’agost, enguany, la organització ha volgut que sigui una festa esportiva i solidària on s’ha recollit aliments pels més necessitats amb col.laboració de Creu Roja i Càritas.

A més a més es van sortejar diferents lots de regals i una samarreta cedida i signada pel jugador del FC Barcelona, Marc Bartra.

Des de l’organització i la familia Ribas Miró, agraeixen un cop més la participació i col.laboració de tots els equips participants, de les personalitats assistents, Creu Roja, Caritas, voluntaris, a la U.E.Tancat, … i tothom que ha fet possible, una edició més, la realització d’aquest Torneig.

PER VEURE LA GRAELLA DE RESULTATS DEL TORNEIG, CLICAR AL SEGÜENT ENLLAÇ: RESULTATS – XII TORNEIG SALVA RIBAS

PER VEURE LES FOTOS DEL TORNEIG, CLICAR AL SEGÜENT ENLLAÇ: FOTOS XII TORNEIG SALVA RIBAS

Posted on Agost 27, 2012, in ACTIVITATS, TORNEIG "IN MEMORIAM". Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: