Nomenament a Salvador Ribas a la XVIII Nit de l’Esport del Vendrell

IMG_0298 IMG_0299

Aquest passat divendres 12 de juliol, va tenir lloc la XVIII Nit de l’Esport del Vendrell al Pavelló Municipal d’Esports, una festa organitzada pel Patronat d’Esports del Vendrell.

Va ser una gran vetllada de tot l’esport del nostre municipi, on es van fer diferents exhibicions dels diferents esports com basquet, taekwondo, handbol, patinatge, futbol, gimnàstica (trampolí), tenis i hoquei. A més a més, es va fer entrega dels diferents records de la Nit, als esportistes, àtrocinadors, esponsors,…  i reconeixements especials a una persona de cada entitat.

Entre les diferents entitats o clubs esportius, l’ASSOCIACIÓ ESPORTIVA IN MEMORIAM SALVADOR RIBAS MIRÓ “SALVA” també va formar part de la festa i es va  destacar  com a nomenament especial al Sr. SALVADOR RIBAS per la seva implicació en el Torneig In Memoriam Salva Ribas “Salva” .

També es va fer un reconeixement  per  la col·laboració de PUERTAS MORENO com a patrocinador de l’entitat

L’entrega de records i guardons va anar a càrrec de l’alcalde del Vendrell Martí Carnicer, del Diputat a la Diputació de Tarragona i 1r tinent d’alcalde, Benet Jané, de la Delegada Territorial de l’Esport a Tarragona, Gemma Solé, del Conseller d’Esports del Consell Comarcal del Baix Penedès, Joan Plana, del regidor d’Esports, Sergi Teruel i dels regidors Jaume Domingo,  Jaume Escarré, Hermini Caballero, Kenneth Martínez, Elisabet Rodriguez i Àngels Turdiu.

Posted on Juliol 13, 2013, in Ass. Salva Ribas. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: