Tot apunt pel XIII TORNEIG SALVA RIBAS

Avui dimarts 6 d’agost a les 11 del matí ha tingut lloc la roda de premsa i presentació oficial del XIII TORNEIG “in memoriam” SALVA RIBAS a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell. Aquesta edició del torneig que organitza l’Associacació Esportiva Salva Ribas, es celebrarà entre els dies 24 i 25 d’agost de 2013 on any rere any es consolida com un referent a la comarca i arreu de Catalunya on replega el millor futbol català i del Baix Penedès.

A la roda de premsa s’ha comptat amb l’assistència de l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer; el tinent d’alcalde, Benet Jané; el regidor d’esports, Sergi Teruel; membres de la junta de la secció de futbol del CE Vendrell, Eduard Montblanch (president) i Valentí Casellas i Salvador Ribas i Antonio Nicolás com a membres de l’entitat organitzadora.

Antonio Nicolás, ha explicat el programa de partits, diferents actes, que es duran a terme durant el torneig i amb una de les principoals novetats on enguany es comptarà amb un escenari diferent, on amb motiu del 100è aniversari del CE Vendrell, es celebrarà al Camp Josep Bové del Vendrell on d’aquesta manera volem que sigui un Torneig diferent i especial.

Durant el matí d’ambdós dies, es disputarà un Torneig entre 8 equips de la comarca de la categoria benjamí i prebenjamí, mentrés que per les tardes tindrà lloc el plat fort del Torneig amb un quadrangular de la categoria juvenil, on hi formaran part el RCD Espanyol, el FC Damm, el Club Gimnàstic de Tarragona i la Selecció Comarcal del Baix Penedès.

Els horaris dels partits són:

DISSABTE 24 D’AGOST:

BENJAMINS i PREBENJAMINS

  • 11.00 h – C.E.VENDRELL – CE SANTA OLIVA
  • 12.00 h – EFB CALAFELL – U.E.TANCAT

JUVENILS

  • 17.00 h – GIMNÀSTIC T. – CF DAMM
  • 19.00 h – RCD ESPANYOL – S.C. BAIX PENEDÈS (la sacada d’honor la farà el Sr. Josep Maldonado, senador)

DIUMENGE 25 D’AGOST:

BENJAMINS i PREBENJAMINS

  • 11.00 h – 3r i 4t
  • 12.00 h – FINAL

JUVENILS

  • 17.00 h – 3r i 4t
  • 19.00 h – FINAL

A més a més, com a novetat i d’entre altres sorpreses, sortejarem les botes signades pel jugador del FCBarcelona, Leo Messi.

Enguany també hem volgut fer un canvi a la imatge del torneig, amb un nou disseny del cartell, donant-li color a l’acte… per resaltar la figura del jove SALVA RIBAS.

L’alcaldel del Vendrell, Martí Carnicer i el regidor d’esports, Sergi Teruel, apart de recordar al jove jugador Salva Ribas, han destacat la importància d’aquest torneig pel fet de l’atractiva participació d’equips com la DAMM, el RCD Espanyol, i el Gimnàstic de Tarragona (equips on Salva Ribas va jugar) i una selecció del Baix Penedès, com a representació de la comarca i del nostre futbol. A més a més s’ha destacat que les categories prebenjamins i benjamins, com al futur del futbol base.

L’alcalde del Vendrell, també ha volgut recalcar la importància que té el Torneig al poder disputar-se (en les diferents edicions) al Camp Josep Bové i al Camp Municipal del Tancat: els dos camps dels equips de la vila del Vendrell i que donen mostres de la gran relació que hi ha entre ambdues entitats i que lluiten dia a dia pel nostre futbol.

Per part del CE Vendrell, Eduard Montblanch ha donat mostres d’agraïment a l’organització el fet de voler celebrar aquesta 13a edició al Camp Josep Bové coincidint amb l’any del centenari del club.

IMG_0022 IMG_0008 IMG_0011 IMG_0017 IMG_0019

cartell - XIII TORNEIG SALVA RIBAS 2013

Posted on Agost 6, 2013, in Ass. Salva Ribas, TORNEIG "IN MEMORIAM". Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.