Intens cap de setmana amb el XIII TORNEIG “in memoriam” Salva Ribas

NO HI POTS FALTAR!!!

Aquest proper cap de setmana d’entre el 24 i 25 d’agost tindrà lloc el XIII TORNEIG “in memoriam” SALVA RIBAS.

Aquest torneig que organitza l’Associacació Esportiva Salva Ribas, any rere any es consolida com un referent a la comarca i arreu de Catalunya on replega el millor futbol català i del Baix Penedès.

Una de les principoals novetats d’enguany es que comptarà amb un escenari diferent, on amb motiu del 100è aniversari del CE Vendrell, es celebrarà al Camp Josep Bové del Vendrell.

Durant el matí d’ambdós dies, es disputarà un Torneig entre 8 equips de la comarca de la categoria benjamí i prebenjamí, mentrés que per les tardes tindrà lloc el plat fort del Torneig amb un quadrangular de la categoria juvenil, on hi formaran part el RCD Espanyol, el FC Damm, el Club Gimnàstic de Tarragona i la Selecció Comarcal del Baix Penedès.

Els horaris dels partits són:

DISSABTE 24 D’AGOST:

BENJAMINS i PREBENJAMINS

  • 11.00 h – C.E.VENDRELL – CE SANTA OLIVA
  • 12.00 h – EFB CALAFELL – U.E.TANCAT

JUVENILS

  • 17.00 h – GIMNÀSTIC T. – CF DAMM
  • 19.00 h – RCD ESPANYOL – S.C. BAIX PENEDÈS (la sacada d’honor la farà el Sr. Josep Maldonado, senador)

DIUMENGE 25 D’AGOST:

BENJAMINS i PREBENJAMINS

  • 11.00 h – 3r i 4t
  • 12.00 h – FINAL

JUVENILS

  • 17.00 h – 3r i 4t
  • 19.00 h – FINAL

A més a més, com a novetat i d’entre altres sorpreses, es sortejaran les botes signades pel jugador del FCBarcelona, Leo Messi.

Enguany també s’ha volgut fer un canvi a la imatge del torneig, amb un nou disseny del cartell, donant-li color a l’acte… per resaltar la figura del jove SALVA RIBAS.

Durant la presentació del torneig, que va tenir lloc el passat 6 d’agost a la Sala de Plens de l’Ajuntament, l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer i el regidor d’esports, Sergi Teruel, apart de recordar al jove jugador Salva Ribas, van destacar la importància d’aquest torneig pel fet de l’atractiva participació d’equips com la DAMM, el RCD Espanyol, i el Gimnàstic de Tarragona (equips on Salva Ribas va jugar) i una selecció del Baix Penedès, com a representació de la comarca i del nostre futbol. A més a més s’ha destacat que les categories prebenjamins i benjamins, són el futur del futbol base i hi jugaran la U.E.Tancat, CE Santa Oliva, EFB Calafell i CE Vendrell.

L’alcalde del Vendrell, també va voler recalcar la importància que té el Torneig al poder disputar-se (en les diferents edicions) al Camp Josep Bové i al Camp Municipal del Tancat: els dos camps dels equips de la vila del Vendrell i que donen mostres de la gran relació que hi ha entre ambdues entitats i que lluiten dia a dia pel nostre futbol.

JA HO SAPS, AQUEST PROPER CAP DE SETMANA… NO HI POTS FALTAR!!!

20130819-231739

Posted on Agost 21, 2013, in ACTIVITATS, Ass. Salva Ribas, TORNEIG "IN MEMORIAM". Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: