Cartell de luxe del 14è TORNEIG “in memoriam” SALVA RIBAS

L’Associacació Esportiva Salva Ribas ja escalfa motors per al 14è TORNEIG "in memoriam" SALVA RIBAS que tindrà lloc els propers 9 i 10 d’agost al Camp Municipal del Tancat.

Enguany, la principal novetat és el canvi de data, respecte a altres edicions, ja que per motius de calendari juvenil, s’ha avançat les dates de celebració. El Torneig, any rere any, s’està consolidant com un referent a la comarca i arreu de Catalunya on replega el millor futbol català i del Baix Penedès.

La segona novetat és que en aquesta edició es comptarà amb la participació de 4 equips femenins aleví-infantil. Per primera vegada, l’entitat organitzadora ha volgut incloure, en el torneig, el futbol femení ja que a la província i a la nostra comarca té un gran resó i hi ha més noies que el practiquen. Hi participaran el Cambrils, el Sant Jaume dels Domenys i els dos equips aleví-infatil de la UE Tancat.

Durant el matí d’ambdós dies, es disputarà el torneig femení amb els equips anteriorment mencionats i per les tardes tindrà lloc el plat fort del Torneig amb un quadrangular de la categoria juvenil, on hi formaran part el RCD Espanyol, el FC Damm, el Club Gimnàstic de Tarragona i la Selecció Comarcal del Baix Penedès.

Els horaris dels partits són:

DISSABTE 9 D’AGOST:

FEMENÍ ALEVÍ-INFANTIL

· 10.00 h – UE TANCAT B – SANT JAUME DELS DOMENYS

· 11.15 h – CAMBRILS – U.E.TANCAT A

JUVENILS

· 17.00 h – RCD ESPANYOL – S.C. BAIX PENEDÈS

· 19.00 h – GIMNÀSTIC T. – CF DAMM

DIUMENGE 10 D’AGOST:

FEMENÍ ALEVÍ-INFANTIL

· 10.00 h – 3r i 4t

· 11.15 h – FINAL

JUVENILS

  • 17.00 h – 3r i 4t
  • 19.00 h – FINAL (es farà el minut de silenci i la sacada d’honor per Salvador Sadurní)

A més , es sortejaran les botes signades pel jugador del FCBarcelona, Leo Messi.

Un any més, i amb motiu de resaltar la figura del jove SALVA, en el cartell de l’edició d’enguany s’ha inclós una fotografia del jove quan va formar part de la Selecció catalana juvenil.

Posted on Juliol 23, 2014, in Ass. Salva Ribas. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: