Presentat el 14è TORNEIG “in memoriam” SALVA RIBAS

Avui dimarts 29 de juliol ha tingut lloc la roda de premsa i presentació oficial del 14è TORNEIG “in memoriam” SALVA RIBAS, a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell.

Aquesta edició del torneig que organitza l’Associació Esportiva Salva Ribas, per motius de calendaris de la nova temporada d’algunes de les categories participants, es celebrarà entre els dies 9 i 10 d’agost de 2014 on any rere any s’està consolidant com un referent a la comarca i arreu de Catalunya on replega el millor futbol català i del Baix Penedès.

A la roda de premsa s’ha comptat amb l’assistència de l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer; el senador, Josep Maldonado; el regidor d’esports, Sergi Teruel; el president de la UE Tancat, Josep Lluís Teruel; Salvador Ribas i Antonio Nicolás com a membres de l’entitat organitzadora.

Antonio Nicolás, va explicar la part més tècnica del Torneig t i el programa de partits, diferents actes, que es duran a terme durant el torneig i amb una de les principals novetats on enguany es comptarà amb la participació de 4 equips femenins aleví-infantil. Per primera vegada, l’entitat organitzadora ha volgut incloure, en el torneig, el futbol femení ja que a la província i a la nostra comarca té gran ressò. Hi participaran el Cambrils, el Sant Jaume dels Domenys i els dos equips aleví-infatil de la UE Tancat. Durant el matí d’ambdós dies, es disputarà el torneig femení amb els equips anteriorment mencionats i per les tardes tindrà lloc el plat fort del Torneig amb un quadrangular de la categoria juvenil, on hi formaran part el RCD Espanyol, el FC Damm, el Club Gimnàstic de Tarragona i la Selecció Comarcal del Baix Penedès.

El calendari dels partits serà:

DISSABTE 9 D’AGOST:

FEMENÍ ALEVÍ-INFANTIL

  • 10 h – UE TANCAT “B” – S. JAUME D.
  • 11.15 h – CAMBRILS – UE TANCAT “A”

JUVENILS

  • 17 h – RCD ESPANYOL – S.C. BAIX PENEDÈS
  • 19 h – GIMNÀSTIC T. – CF DAMM

DIUMENGE 10 D’AGOST:

FEMENÍ ALEVÍ-INFANTIL

  • 10 h – 3r i 4t
  • 11.15 h – FINAL

JUVENILS

  • · 17 h – 3r i 4t
  • · 19 h – FINAL

(es farà el minut de silenci i la sacada d’honor per Salvador Sadurní)

A més , es sortejaran les botes signades pel jugador del FCBarcelona, Leo Messi.

Un any més, i amb motiu de ressaltar la figura del jove SALVA, en el cartell de l’edició d’enguany s’ha inclòs una fotografia del jove quan va formar part de la Selecció catalana.

L’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer i el regidor d’esports, Sergi Teruel, apart de recordar al jove jugador Salva Ribas, han destacat la importància d’aquest torneig pel fet de l’atractiva participació d’equips com la DAMM, el RCD Espanyol, i el Gimnàstic de Tarragona (equips on Salva Ribas va jugar) i una selecció del Baix Penedès, com a representació de la comarca i del nostre futbol. A més a més s’ha destacat el fet d’incloure en aquesta edició el futbol femení en el torneig, ja que des de fa uns anys està tenint molt de resó i importància a la nostra comarca i a la província.

El senador, Josep Maldonado, va agrair i donar suport a la família, com amic i amant del futbol, pel fet de celebrar aquesta 14a edició recordant una vegada més la figura del jove Salva Ribas.

Posted on Juliol 29, 2014, in Ass. Salva Ribas. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: