Roda de premsa del XV Torneig “in memoriam” SALVA RIBAS

Avui dimarts 16 de juny, a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell, ha tingut lloc la roda de premsa del XV Torneig “in memoriam” SALVA RIBAS, que any rere any organitza l’Associació Esportiva Salva Ribas. El Torneig tindrà lloc entre els dies 20 i 21 de juny de 2015 al camp Josep Bové (CE Vendrell).

A la roda de premsa s’ha comptat amb la presència de l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, el regidor de la Bisbal del Penedès, Feliu Gil, el president de l’AE "in memoriam" Salva Ribas, Antonio Nicolás i els membres de la junta de l’entitat, Salvador Ribas i Dani Crespo.

Aquest torneig, any rere any s’està consolidant com un referent a la comarca i arreu de Catalunya on replega el millor futbol.

La part més tècnica ha anata a càrrec del president de l’entitat organitzadora, Antonio Nicolás, informant del calendari de partits, agraint a totes les entitats, patrocinadors… i animant a tothom a assistir i gaudir d’un cap de setmana ple de futbol.

El calendari dels partits serà:

DISSABTE 20 de juny:

Categoria INFANTIL

  • 10 h – UE TANCAT – CF CUBELLES
  • 11 h – CE VENDRELL – CF BANYERES

Categoria JUVENIL

  • 17 h – UE SANT ANDREU – CF CUBELLES
  • 19 h – FC BARCELONA – SELECCIÓ JUVENIL DE MURCIA

DIUMENGE 21 de juny:

Categoria INFANTIL

  • 10 h – 3r i 4t
  • 11 h – FINAL

Categoria JUVENIL

  • · 17 h – 3r i 4t
  • · 19 h – FINAL

El dissabte a la tarda, abans del partit del FC Barcelona i la Selecció juvenil de Múrcia, es farà el minut de silenci i la sacada d’honor a càrrec de Joan Descals i nois de la Fundació Santa Teresa.

A més , es sortejaran les botes signades pel jugador del FCBarcelona, Leo Messi i una samarreta signada per la plantilla del 1r equip del FC Barcelona.

Cal destacar i agrair la participació dels diferents equips que any rere any no volen perdre’s aquesta fita, per recordar a una gran figura del nostre futbol, en Salva Ribas.

15 TORNEIG SALVA RIBAS (1).pdf

Posted on Juny 16, 2015, in Ass. Salva Ribas. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: