El CF Damm , campió del XVI Torneig “in memoriam” Salva Ribas

Aquest cap de setmana entre el 20 i el 21 d’agost de 2016 va tenir lloc la XVI edició del Torneig “in memoriam” Salva Ribas al Camp Josep Bové del CE Vendrell i organitzat per l’Associació Esportiva “in memoriam” Salvador Ribas Miró “Salva”.

Aquest torneig ,una vegada més, ha assolit ser una gran fita pel futbol i d’importància a nivell de Catalunya i Nacional, on se li fa homenatge i es manté viu el record de la gran persona i gran jugador de futbol, Salvador Ribas Miró “Salva”.

Enguany, es va comptar amb la participació, pel que fa a categoría juvenil, de la  Selecció Catalana, la Selecció Murciana, el CF.Damm i el Gimnastic de Tarragona.

Els partits de dissabte a la tarda (categoría juvenil), van ser: C.F.Damm 7-Nastic 0. i Sel.Catalana 1- Sel Murciana 2.

Salvador Sadurni i El Sr. Vives de la FCF van fer la sacada d’honor abans del segon partit de dissabte a la tarda.

Diumenge va ser el torn dels partits definitius i/o finals:

En canvi en categoria juvenil, el guanyador va ser la Damnn, 2n Sel.Murciana 3r Nastic i 4t la Sel Catalana, gràcies als següents resultats: (3r i 4t) Nastic 1 -Sel.Catalana 1 guanyador el Nastic per penals (final) S. Murciana 0- Damm 2.

A més a més, diumenge a la tarda, es van sortejar les botes signades del jugador del FCBarcelona, Leo Messi i la samarreta de FCF núm. 0948 color Verd

A banda de disputar-se el torneig juvenil, el dissabte i diumenge al matí , el futbol veterà també es va voler sumar al Torneig recordant al Salva (des d eles 11 h). El dissabte van jugar la Penya Blaugrana de Coma-ruga davant els veterans del Pont d’Armentera. ELs guanyadora va ser la Penya Blaugrana.  El diumenge, es va disputar un triangular de veterans entre els equips: Los Cuberos, Barri de França, Vendrell City i Gestió de Comunicats. Els guanyadors, en aquest cas, van ser Los Cuberos.

Per tant, grans dos dies ple de futbol (veterà i juvenil) que ha fet que un any més aquest Torneig recordés a la figura del Salva Ribas, tal i com es mereix, gaudint d’aquest esport.

Des de l’organització i la familia Ribas Miró, agraeixen un cop més la participació i col.laboració de tots els equips, de les personalitats assistents, Creu Roja, voluntaris, al CE Vendrell, etc,etc, … i tothom que ha fet possible, una edició més, la realització d’aquest Torneig.

Posted on Agost 21, 2016, in Ass. Salva Ribas. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: