EL REUS, CAMPIÓ DEL XVII TORNEIG “SALVA RIBAS”

El Reus , campió del XVII Torneig “in memoriam” Salva Ribas

Aquest cap de setmana entre el 19 i el 20 d’agost de 2017 va tenir lloc la XVII edició del Torneig “in memoriam” Salva Ribas al Camp UE.Tancat organitzat per l’Associació Esportiva “in memoriam” Salvador Ribas Miró “Salva”.

Aquest torneig ,una vegada més, ha assolit ser una gran fita pel futbol i d’importància a nivell de Catalunya i Nacional, on se li fa homenatge i es manté viu el record de la gran persona i gran jugador de futbol, Salvador Ribas Miró “Salva”.

Enguany, es va comptar amb la participació, pel que fa a categoría juvenil, del Nastic de Tarragona,Cd.Reus, CF.Damm i l’At. Vilafranca.

Els partits de dissabte a la tarda (categoría juvenil), van ser:

Nastic 0. CD.Reus 0.

El Reus a la Final per Penals 3-0.

Emotiu minut de silenci per les víctimes dels atemptant a Barcelona i Cambrils i per la Familia “Ribas”.

Javier Romera i el Mitic Salvador Sadurni van fer la sacada d’honor abans del segon partit de dissabte a la tarda,

Damm 2- At.Vilafranca 6.

Diumenge va ser el torn dels partits definitius i/o finals:

Juvenil , el guanyador va ser la Damnn, 2n Sel.Murciana 3r La Damm 4t El Nastic , gràcies als següents resultats: (3r i 4t) Nastic 0Damm 0. Guanyador el Reus a la (final) Reus 2- Vilafranca 1.

Des de l’organització i la familia Ribas Miró, agraeixen un cop més la participació i col.laboració de tots els equips , de les personalitats assistents, Creu Roja, voluntaris, a la UE.Tancat i a la Colla Castellera els Bous etc,etc, … i tothom que ha fet possible, una edició més, la realització d’aquest Torneig.

Gracies a tots.

As.Salva Ribas.

Posted on Agost 21, 2017, in Ass. Salva Ribas. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: