Presentat el 19e TORNEIG SALVA RIBAS

Aquest proper cap de setmana 3 i 4 d’agost tindrà lloc el 19e Torneig “in memoriam” Salva Ribas, al Camp Josep Bové del Vendrell.

L’acte de presentació ha tingut lloc aquest matí a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell i ha a ara càrrec de l’alcaldel del Vendrell, Kenneth Martínez, el regidor d’Esports Ruben Gracia i els membres de l’organització del Torneig.

Al torneig hi participaran els equips juvenils del CF Damm, RCD Espanyol, CF Vilafranca i l’CFB Marc Bartra. L’horari dels partits, són els següents:
– Dissabte 3 d’agost: a les 17 h CF Damm – CF Vilafranca i a les 19 h RCD Espanyol – CFB Marc Bartra.
– Diumenge 4 d’agost: a les 17 h es disputarà el 3r i 4t lloc i a les 19 h, la final entre els dos equips guanyadors del dissabte.

Abans de la final, es realitzarà un minut de silenci en memòria a Salva Ribas acompanyat del Cant dels Ocells interpretat per un alumne/a de l’EMMPAC del Vendrell. També es realitzarà una exhibició castellera per part dels Bous de la Bisbal del Penedès i la sacada d’honor.

Durant el torneig es realitzarà el sorteig de samarretes oficials i d’un pernil.

La familia Ribas Miró i l’organització del Torneig agraeix als diferents patrocinadors i col.laboradors, equips participants i a tots els assistents que any rere any no volen perdre’s aquest homenatge, perquè sense ells no seria possible.

Posted on Juliol 29, 2019, in Ass. Salva Ribas. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: