El RCD Espanyol guanya el 19è Torneig “in memoriam” Salva Ribas

IAquest cap de setmana entre el 3 i 4 d’agost de 2019 va tenir lloc la XIX edició del Torneig “in memoriam” Salva Ribas al Camp Josep Bové del CE Vendrell i organitzat per l’Associació Esportiva “in memoriam” Salvador Ribas Miró “Salva”.

Aquest torneig ,una vegada més, ha assolit ser una gran fita pel futbol i d’importància a nivell de Catalunya i Nacional, on se li fa homenatge i es manté viu el record de la gran persona i gran jugador de futbol, Salvador Ribas Miró “Salva”.

Enguany, es va comptar amb la participació, pel que fa a categoría juvenil, del CF Damm, CF Vilafranca, RCD Espanyol i CFB Marc Bartra.

Els partits de dissabte a la tarda van ser: C.F.Damm 4 – CF Vilafranca 0. i RCD Espanyol 8 – Marc Bartra 2.

Diumenge va ser el torn dels partits definitius i/o finals: (3r i 4t) CF Vilafranca 3 – Marc Bartra 2 i (final) RCD Espanyol 5 – CF Damm 0.

Amb aquests resultats, el RCD Espanyol s’ha proclamat campió d’aquest 19è Torneig, sots-campió el CF Damm, 3r CF Vilafranca i 4t CFB Marc Bartra.

Just abans de la final, es va realitzar l’homenatge i record a Salva Ribas, sent el moment més emotiu del Torneig, amb un minut de silenci acompanyat del Cant dels Ocells interpretat per una alumna de l’EMMPAC i on la Colla castellera els Bous de la Bisbal del Penedès van desplegar una pancarta amb la fotografia del Salva realitzant un bano amb 6 pd3 i 2 pd2.

La sacada d’honor del partit de la final, va anar a càrrec del Sr. Josep Maldonado.

A l’entrega de trofeus i acte-homenatge, han estat presents: el regidor d’Esports del Vendrell, Ruben Gracia, el president del Consell Comarcal i alcalde de l’Arboç, Joan Sans, l’alcalde de Llorenç, Jordi Marlés, l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, la Diputada a la Diputació de Tarragona, M.Immaculada Costa, el vicepresident de la FCF, Josep Vives, membre de la FCF a Tarragona, Rafa Pinedo, ex-jugador del FC Barcelona, Salvador Sadurní, exsenador i membre de la Fundació del FC Barcelona, Josep Maldonado, el president del CE Vendrell, Jordi Robles, la familia Ribas Miró, la representació dels diferents clubs i entitats col.laboradores i també l’exjugador del RCD Espanyol, Moisès Hurtado que no ha volgut faltar en aquesta cita recordant al seu company Salva.

Per tant, grans dos dies ple de futbol que han fet que un any més aquest Torneig recordés a la figura del Salva Ribas, tal i com es mereix, gaudint d’aquest esport.

Des de l’organització i la familia Ribas Miró, agraeixen un cop més la participació i col.laboració de tots els equips, de les personalitats assistents, Creu Roja, voluntaris, al CE Vendrell, etc,etc, … i tothom que ha fet possible, una edició més, la realització d’aquest Torneig.

Posted on Agost 5, 2019, in Ass. Salva Ribas. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: